Yhdistyksen jäsenyys

Oulun Perheterapiayhdistyksen sääntöjä on jäsenyyden osalta muutettu siten, että jäseneksi voi liittyä kaikki, joilla on noin vuoden kestänyt perhe- tai paripsykoterapian koulutus tai opetus. Yhdistyksellä ei ole viime vuosina ollut jäsenmaksua ja jäsenet ovat voineet osallistua yhdistyksen koulutuksiin muita alhaisemmalla osallistumismaksulla.

Oulun perheterapiayhdistyksen jäseneksi voi liittyä anomalla jäsenyyttä tästä avautuvalla ja tallennettavalla (valitse Tallenna) word-lomakkeella. Lähetä jäsenhakemus täytettynä word-dokumenttina sähköpostitse liitetiedostona osoitteisiin:
tarja.ukura[at]dnainternet.net
mikajniemela[at]gmail.com

Oulun Perheterapiayhdistyksen jäsenrekisterin tietosuojaselosteen voi yhdistyksen jäsen pyytää nähtäväkseen yhdistyksen sihteeriltä lähettämällä pyynnön sähköpostitse osoitteeseen tarja.ukura[at]dnainternet.net.

Mika Niemelä
Oulun perheterapiayhdistys
Elinikäisen terveyden tutkimusyksikkö
Lääketieteellinen tiedekunta
90014 OULUN YLIOPISTO
mikajniemela(at)gmail.com

Copyright © 2016 Oulun Perheterapiayhdistys ry.